Han har gjort det igen! Först årets företagare i Sölvesborg och i fredags korades vår Nisse och Teko Tryck till Årets företagare i Blekinge. Så galet roligt – vi är så stolta!

Motivering Årets Företagare i Blekinge 2016:
Att ha en känsla för relationer och mod för stora visioner är beundransvärt. Att skapa nya arbetstillfällen och föra vidare ett livsverk och ett hantverk till nya generationer är respekt. Att erövra och äga marknaden med några få anspråkslösa produkter är unikt. Men det är bara riktiga hjältar och hjältinnor med genuint engagemang som kan lyfta ett företag från att vara en mindre företeelse till att bli ett gediget och världsomspännande fenomen. Stort grattis Årets Företagare Blekinge 2016, Nils Persson och teamet på Teko Tryck AB!

– I tider då politiken fokuserar på skattehöjningar och vinstbegränsningar vill vi med Årets Företagare flytta fokus och hylla företagaren, människan bakom företaget som varje dag gör skillnad och bygger Sverige starkare, säger Magnus N:son Engelbäck, regionchef.

Den 14 oktober 2016 kommer vi att representera Blekinge på den nationella Årets Företagargalan som i år firar 10-års jubileum. Heja Nisse och oss alla på Teko Tryck!

Foto: Stefan Lindblom