Att screentrycka är ett genuint hantverk som vi utför med stort engagemang för kvalitet och miljö. Vi är ett unikt tryckeri som även kan stötta dig när det gäller förpackning, distribution och försäljning.

Teko Tryck screentrycker med högsta kvalitet på uppdrag av formgivare, företag och distributörer med flera. Det har vi gjort i över 30 år. Varje år trycker vi omkring 3,5 miljoner produkter åt cirka 750 kunder. De allra flesta design-och profiltrasor trycks av oss i Sölvesborg. Vi är ett internationellt företag som levererar över hela världen, exempelvis till Finland, Tyskland, Frankrike, USA, Japan, Sydkorea, Australien med flera.

På våra 2.100 kvadratmeter finns sju helautomatiska tryckmaskiner och vi gör allt från original till färdig produkt under ett och samma tak. Vi är bra på komplicerade och rastrerade screentryck för en mängd olika produkter och vi är ensamma i Sverige om att trycka ända upp till 60×120 cm. Vi trycker på badhanddukar, kökshanddukar, disktrasor, t-shirts och mycket mer. Och det gör vi enbart med vattenlöslig och miljövänlig färg. Varje produkt blir dessutom kvalitetskontrollerad flera gånger när den passerar genom vår process. En annan fördel med att trycka hos oss, jämfört med i till exempel Asien, är att vi trycker både små och stora volymer och vi har många produkter på lager, vilket tillsammans med en uppdaterad maskinpark och erfarna medarbetare ger korta ledtider.

Goda samarbeten är vår mission – du och vi är samma team. Vi vill möta dina önskningar och helst överträffa dina förväntningar. Vi ger dig flexibla helhetslösningar, till exempel när det gäller förpackning, distribution och försäljning.

Våra samarbetspartners
Vill du ha fler produkter att välja mellan? Vi samarbetar bland annat med Formpress på Öland, de erbjuder möjligheten att trycka ditt mönster eller budskap på till exempel serveringsbrickor i björkfaner, underlägg, skärbrädor och brickbord. Titta gärna in på deras hemsida www.formpress.com

Dra fördel av våra starka sidor

  • Screentryck med våra egna miljövänliga och vattenbaserade färger.
  • Korta ledtider eftersom produkterna trycks i Sverige.
  • Möjlighet att producera små serier med snabb repeat.
  • Stor erfarenhet av mönsterbearbetning och textiltryck.
  • Styckförpackning i plastpåse, byte av etikett m.m.
  • Lagerhållning och distribution.

Se vår katalog här

Teko Tryck integritetspolicy
Läs mer här