Att screentrycka är ett genuint hantverk som vi utför med stort engagemang för kvalitet och miljö. Vi är ett unikt tryckeri som även kan stötta dig när det gäller förpackning, distribution och försäljning.

Teko Tryck screentrycker med högsta kvalitet på uppdrag av formgivare, företag och distributörer med flera. Det har vi gjort i snart 40 år. Här trycker vi våra kunders motiv på våra disktrasor, kökshanddukar och velourhanddukar. Vi är ett internationellt företag som levererar över hela världen, exempelvis till Finland, Tyskland, Frankrike, USA, Japan, Sydkorea, Australien med flera.

Originalet. Teko Tryck introducerade den screentryckta disktrasan på marknaden 1994. De flesta design- och promotiontrasorna på världsmarknaden är tryckta av oss här i Sölvesborg i södra Sverige.

På våra 2.100 kvadratmeter finns sju helautomatiska tryckmaskiner och vi gör allt från original till färdig produkt under ett och samma tak. Vi är bra på komplicerade och rastrerade screentryck för en mängd olika produkter. Vi trycker på disktrasor, kökshanddukar och velourhanddukar och det gör vi enbart med vattenbaserad och miljövänlig färg. Varje produkt blir dessutom kvalitetskontrollerad flera gånger när den passerar genom vår process. En annan fördel med att trycka hos oss, jämfört med i till exempel Asien, är att vi trycker både små och stora volymer och vi har många produkter på lager, vilket tillsammans med en uppdaterad maskinpark och erfarna medarbetare ger korta ledtider.

Goda samarbeten är vår mission – du och vi är samma team. Vi vill möta dina önskningar och helst överträffa dina förväntningar. Vi ger dig flexibla helhetslösningar, till exempel när det gäller förpackning, distribution och försäljning.

Våra samarbetspartners
Vill du ha fler produkter att välja mellan? Vi samarbetar bland annat med Formpress på Öland, de erbjuder möjligheten att trycka ditt mönster eller budskap på till exempel serveringsbrickor i björkfaner, underlägg, skärbrädor och brickbord. Titta gärna in på deras hemsida www.formpress.com

Dra fördel av våra starka sidor

  • Screentryck med våra egna miljövänliga och vattenbaserade färger
  • Korta ledtider eftersom produkterna trycks i Sverige
  • Möjlighet att producera små serier med snabb repeat
  • Stor erfarenhet av mönsterbearbetning och textiltryck
  • Paketeringslösningar
  • Lagerhållning och distribution

Se vår katalog här

Teko Tryck integritetspolicy
Läs mer här