Teko Tryck AB bildades 1983, med en affärsidé inriktad främst på screentryck mot promotionbranschen. Verksamheten har utvecklats och idag är vi specialiserade på screentryck av disktrasor och handdukar, vilket vi levererar till design- och profilkunder världen över. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet, skapar vi ett arbetssätt som mer liknar ett samarbete än förhållandet leverantör-kund. Vi arbetar med hög flexibilitet och korta ledtider. Vårt mål är att tillfredsställa varje kunds krav och helst överträffa deras förväntningar.

Vill du få möjlighet att vara med på ett företag som levererar produkter både nationellt och internationellt?

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för färdigställande av original till produktion, detta utförs främst i Illustrator och Photoshop.
Du ansvarar för strukturen, arkivering och uppdatering av original och kundmappar.
Därutöver är du behjälplig i den löpande kundservicen och därtill kopplade uppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig som medarbetare?
Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. För en framtida medarbetare på Teko Tryck AB finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara delaktig och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.

Heltidstjänst som föregås av en provanställningstid.

Personlighet och kompetens
Som person är du ambitiös, strukturerad, engagerad, initiativtagande, prestigelös och ödmjuk. Du är lyhörd för din arbetsledares/kundens behov och kan snabbt anpassa dig till olika arbetsuppgifter. För dig är det självklart att ta ansvar för mer än dina tilldelade arbetsuppgifter då detta är ett måste i en mindre organisation.
Du kan arbeta både självständigt och i lag och du har en hög social kompetens.

Kvalifikationer
I första hand söker vi dig som har minst några års erfarenhet i original/grafiskt arbete
Du har god PC-vana samt goda kunskaper i MS Office och Adobe CS (Illustrator, Photoshop mfl).
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
B-körkort.

Om du vill vara delaktig i ett expansivt företag och passar in på beskrivningen ovan är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!

Ansökan och kontakt
Dina frågor eller ansökan mejlar du till . Vi hanterar ansökningarna löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum (31/8).

Välkommen med din ansökan!