Designers

Teko Tryck samarbetar idag med många designers och vi är mycket stolta stolta över att få trycka deras mönster på våra produkter. Vi förmedlar gärna kontakten till dem om ni önskar beställa produkter vi har tryckt till dem. Nedan följer en presentation av några designers, klicka på respektive länk så får du veta mer. 

Anneli Asplund - Anneko Design Sweden

Anneli Asplunds populära och färgsprakande motiv inspireras och produceras med tanke på vår miljö.

Ann Bäck

Ann Bäck och hennes design kännetecknas av optimism, glädje och färg. Hon hittar sin inspiration i den finska naturen, i det dagliga livet och på sina resor.

Citronelles Agenturer

Vi tror på det genuina, det som är gjort från grunden och som bär på en historia. Vad kan vara bättre än att lyfta fram det vi har i våra nordiska länder.

Pikelus

Camilla Rørvik och Maria Torset från Norge vill sprida glada Pikelus (löss) till alla hem. Deras design är lekfull och färgglad. ”Lus kan være en veldig fin ting!”

Lisa Bengtsson

Designer Lisa Bengtsson är en nytänkare när det gäller allt från tapeter, tallrikar och kuddar till fiffiga disktrasor.

Linda Svensson Edevint

Chansen är stor att du har ett av Linda Svensson Edevints mönster i ditt hem då hon designat åt IKEA, Klippans Yllefabrik och många andra företag.

Jeanette Karsten

Jeanette är en internationellt representerad designer och har samarbetat med några av Sveriges största aktörer inom form och interiör. Hennes inspiration kommer från drömmarnas värld.

Camilla Thelin - High Coast Sweden

Camilla hämtar sin inspiration från de vackra omgivningarna i Höga Kusten. Hennes surströmmings-kollektion har blivit omtalad både i Sverige och utomlands.

Anette Wie - Designparken

Anette Wie från Norge, ägare av Designparken, har en mission – att göra varje dag till en fest. Hennes design ger stil i köket på ett lekfullt och coolt sätt.

Barbro Tryberg Boberg - Formverket

Barbro Tryberg Boberg är den finurliga designern bakom den välkända brickan med mönster från Sergels torg.

Erika Tubbin

Formgivaren Erika Tubbin har trassel i tankarna. Hon trasslar till smycken, disktrasor, brickor, träskor med mera.

Maria Dahlgren

Maria Holmer Dahlgrens design bär alltid på en karaktäristisk lekfullhet samtidigt som varje motiv är unikt.

Marléne Sandblom Ek

Inspirationen hämtar Marléne från naturen mitt i Värmland. Det bildar klassiska skandinaviska mönster som också blivit något av hennes signum.

Åsa Kax

Åsa Kax inspireras av svenska traditioner och världens folklore. Hon är även medförfattare och designer till boken ”Käraste disktrasa”.

Anna Backlund

Anna Backlund är formgivare och utbildad i textil konst vid Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg. Hon har en stor erfarenhet att arbeta inom designbranschen.

Hanna Emenius

Hanna Emenius är en svensk mönsterdesigner som även arbetar med logos och illustrationer. Syftet med Hannas design är att göra varje dag lite vackrare.